Bli frivillig!

REGISTRER DEG HER! eller send en e-post til frivillig[a]kknomics.no for mer info!

Vil du være med og lage KÅKÅ|nomics – Nordens største økonomifestival, 27-30 oktober 2021 i Stavanger? Blir du med på laget du også!

Som frivillig bistår du i gjennomføringen av våre arrangement. I retur får du gratis inngang på alle festivalens arrangement utenom den tiden du jobber som frivillig, med forbehold om ledig kapasitet. Våre frivillige blir invitert til festivalstabens store avslutningsfest, hvor du får møte deltakere og festivalens samarbeidspartnere. Som frivillig på KÅKÅ|nomics har du en unik mulighet til å knytte nye bekjentskaper og tilegne deg nye erfaringer.

Vi avholder frivillig-samlinger med grundig opplæring innenfor ditt tildelte ansvarsområde. Blant oppgavene vi trenger hjelp til er enkel opp- og nedrigg på festivalens scener, publikumsvertskap og billettsalg i døren, vertskap for deltakere og artister, markeds- og informasjonsarbeid, transport, runnere, med mer.

Vi ser etter deg som har engasjement og pågangsmot, som er samfunnsinteressert og nysgjerrig. Du har gode datakunnskaper, er imøtekommende og hjelpsom, og liker tanken på å jobbe i et hektisk, sprudlende og løsningsorientert festivalteam.

Sammen lager vi Nordens første, beste og morsomste økonomifestival – for femte år på rad!

Vi gleder oss til et hyggelig samarbeid med deg!