Bli frivillig på KÅKÅnomics 2021!

Bli frivillig på KÅKÅnomics – Nordens første, beste og morsomste økonomifestival, 27. – 30. oktober 2021 i Stavanger!

Registrer deg HER!

Som frivillig bistår du i gjennomføringen av festivalen, både på dagtid og på kveldstid. I retur får du gratis inngang på alle festivalens arrangement, utenom den tiden du jobber som frivillig. Alle våre frivillige blir invitert til festivalstabens store avslutningsfest, hvor du får møte deltakere og festivalens samarbeidspartnere. Som frivillig på KÅKÅnomics har du en unik mulighet til å knytte nye bekjentskaper og tilegne deg nye erfaringer.

Vi avholder frivillig-samlinger med grundig opplæring innenfor ditt tildelte ansvarsområde. Blant oppgavene vi trenger hjelp til er enkel opp- og nedrigg på festivalens scener, publikumsvertskap og billettsalg i døren, vertskap for deltakere og artister, markeds- og informasjonsarbeid, transport, runnere, med mer.

Vi ser etter deg som har engasjement og pågangsmot, som er samfunnsinteressert og nysgjerrig. Du har gode datakunnskaper, er imøtekommende og hjelpsom, og liker tanken på å jobbe i et hektisk, sprudlende og løsningsorientert festivalteam.

Sammen lager vi Nordens første, beste og morsomste økonomifestival – for femte år på rad!

Vi gleder oss til et hyggelig samarbeid med deg!

KÅKÅnomics er støttet av

Sponsorer

Kommende arrangementer