FREDAG 23. OKT, KL. 12:00 Påfyll
Ordinær: KR 150 INK. AVGIFT
Student: KR 75 INK. AVGIFT
Med festivalpass (maks 1 billett pr pass): KR 20 INK. AVGIFT
Deltaker/samarbeidspartner/frivillig: KR 0 INK. AVGIFT
Kjøp billett

Dagens boksamtale: Et land på fire hjul

Et land på fire hjul – forfattersamtale med Ulrik Eriksen 

KÅKÅnomics
Tid: Fredag 23. oktober kl. 12:00 – 13:00
Påfyll, Kirkegata 36
Inngang 150 / 75 / 20

Bilen har bundet vårt langstrakte land sammen, men den har også hatt dramatiske konsekvenser for norsk by- og tettstedsutvikling. Nordmenn er blitt bilavhengige. Vi bygger veier som aldri før og subsidierer elbiler, som igjen stimulerer til mer kjøring. De siste årene har gitt oss både bompengeaksjoner og egne politiske bompengepartier. Samtidig prøver flere byer ut bilfrie sentrum. Ulrik Eriksen kommer i høst med en tankevekkende og underholdende bok om norsk bilisme – om trafikkaos og motorveibygging, beboeraksjoner og byutvikling. Boka er en annerledes norgeshistorie om hva som skjedde da bilen kom til et land der sjøveien før var mye viktigere enn landeveien. I dag har Norge nærmere tre millioner personbiler. Hvordan vil det gå med oss og bilene våre? Forfattersamtale med Mímir Kristjánsson.

Møt Ulrik Eriksen, forfatter av «Et land på fire hjul», filmanmelder og -skribent i Morgenbladet.

Intervjuer er Mímir Kristjánsson, politiker, forfatter og politisk kommentator som akkurat tar «lappen».

VIKTIG INFORMASJON I FORBINDELSE MED COVID-19:

– KÅKÅnomics følger til enhver tid Helsedirektoratets retningslinjer for tilfredsstillende avvikling av kulturarrangementer.
– Pga behovet for smittesporing må du kjøpe billett på forhånd.
– Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket ved billettkjøp.
– Pga Covid-19 og gjeldende smittevernregler må du med festivalpass allikevel reservere plass til det enkelte arrangement som du planlegger å delta på. Se etter billettkategori "Med festivalpass" på salgssiden til det enkelte arrangement.
– Festivalpasset er personlig, og kan ikke brukes til å kjøpe flere enn én billett i kategori "Med festivalpass".
– 1-metersregelen gjør at KÅKÅnomics 2020 har redusert publikumskapasitet. Vis hensyn, hold avstand, og vask hendene hyppig og grundig.
– Det kan forekomme enkelte endringer i programmet pga COVID-19, som ikke vil bli kompensert for. Ved avlysning vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.

Programmet slippes fortløpende på www.kknomics.no