TORSDAG 22. OKT, KL. 17:00 Påfyll
Kjøp billett

Utsolgt
Snipp snapp snute, oljeeventyret er ute?

Snipp snapp snute, oljeeventyret er ute?

Torsdag 22. oktober, kl. 17:00 – 18:00
Påfyll, Kirkegata 36, KÅKÅnomics 2020
150/75/20

Olja har gjort nordmenn til lottovinnere. Spesielt viktig har den vært for Rogaland. Samtidig er det ingen region som merker svingningene i oljeprisen mer enn vår. Dersom oljevirksomheten skal opphøre, vil konsekvensene utvilsomt bli alvorlige.

Bør oljeeventyret allikevel avsluttes av hensyn til global oppvarming? Eller kan ikke verken vi eller verden klare oss uten olje i mange år ennå? Og hva i all verden skal vi leve av uten olja, da?

Deltagere:

– Tina Bru, Olje- og energiminister (H)
– Knut Anton Mork, professor NTNU og tidligere sjeføkonom Handelsbanken. Knut Anton Mork ga nylig ut boka «Oljeeventyret som kom og gikk», hvor han hevder at det er all mulig grunn til å være stolte av det vi har fått til, men at vi ikke kan fortsette som før.
– Knut Einar Rosendahl, professor Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, utnevnt som ny leder av det tekniske beregningsutvalget for klimaet.
– Hilde C. Bjørnland, professor i samfunnsøkonomi ved BI, medlem i Klimaomstillingsutvalget

Programleder er Torgeir Høien, arbeidende styreformann i familieselskapet Logometrica, tidligere porteføljeforvalter i Skagenfondene.

Arrangementssponsor: Handelsbanken

VIKTIG INFORMASJON I FORBINDELSE MED COVID-19:

– KÅKÅnomics følger?til enhver tid Helsedirektoratets retningslinjer for tilfredsstillende avvikling av kulturarrangementer.
– Pga behovet for smittesporing må du kjøpe billett på forhånd.
– Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket ved billettkjøp.
– Pga Covid-19 og gjeldende smittevernregler må du med festivalpass allikevel reservere plass til det enkelte arrangement som du planlegger å delta på. Se etter billettkategori «Med festivalpass» på salgssiden til det enkelte arrangement.
– Festivalpasset er personlig, og kan ikke brukes til å kjøpe flere enn én billett i kategori «Med festivalpass».
– 1-metersregelen gjør at KÅKÅnomics 2020 har redusert publikumskapasitet. Vis hensyn, hold avstand, og vask hendene hyppig og grundig.
– Det kan forekomme enkelte endringer i programmet pga COVID-19, som ikke vil bli kompensert for. Ved avlysning vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.

Programmet slippes fortløpende på www.kknomics.no