Annet / 24. OKTOBER 2020 13:00 / Byrommet

Byvandring: Byen som formet Norge m/Sven Egil Omdal

BYVANDRING – Byen som formet Norge!

Sven Egil Omdal har akkurat publisert boka «Byen som formet Norge. Den overraskende historien om alt vi kan takke Stavanger for», til unison kritikerhyllest, selv fra Oslo, Bergen og Trondheim. Denne lørdagen tas du med en vandring gjennom 150 års viktig økonomisk historie, både for byen og landet. Stavanger egnet seg ikke for industri, ble det hevdet. Men i løpet av få år ble byen den mest industrialiserte av dem alle. Vi starter der sjøfartsbyen kollapset og hermetikkbyen oppsto, og ender ved Oljemuseet og en av de store satsingene på det som skal komme etter oljen. KÅKÅnomics 2020 tilbyr for første gang herrlige byvandringer. 40 heldige får 75 minutter med Sven Egil Omdal som guide, om byen som formet Norge og alt vi kan takke Stavanger for.

Tid: Lørdag 24. oktober, kl. 13:00-14:15 (ca 75 min)
Sted: Plassen foran Konserthuset ytterst på Strandkaien

Gratis! Men det kreves personlig påmelding. Inntil 40 plasser. Du henter ut gratisbillett ved å velge "KJØP". Send oss gjerne et bidrag på VIPPS, om du vil…

Byguide er Sven Egil Omdal, journalist, kommentator og forfatter, hans siste bok er «Byen som formet Norge. Den overraskende historien om alt vi kan takke Stavanger for».

VIKTIG INFORMASJON I FORBINDELSE MED COVID-19

– KÅKÅnomics følger til enhver tid Helsedirektoratets retningslinjer for tilfredsstillende avvikling av kulturarrangement.
– Pga behovet for smittesporing må du kjøpe billett på forhånd.
– Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket ved billettkjøp.
– Pga Covid-19 og gjeldende smittevernregler må du med festivalpass allikevel reservere plass til det enkelte arrangement som du planlegger å delta på. Se etter billettkategori «Med festivalpass» på salgssiden til det enkelte arrangement.
– Festivalpasset er personlig, og kan ikke brukes til å kjøpe flere enn én billett i kategori «Med festivalpass».
– 1-metersregelen gjør at KÅKÅnomics 2020 har redusert publikumskapasitet. Vis hensyn, hold avstand, og vask hendene hyppig og grundig.
– Det kan forekomme enkelte endringer i programmet pga COVID-19, som ikke vil bli kompensert for. Ved avlysning vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.

Programmet slippes fortløpende på www.kknomics.no