Annet / 23. OKTOBER 2019 / BlygeHarry

Fordi det er verdt det! Kvinner i toppen.

Fordi det er verdt det! Kvinner i toppen.

TID: Onsdag 23. oktober, kl. 18-19
STED: BLYGE HARRY
ARRANGØR: Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening i samarbeid med KÅKÅnomics 2019

GRATIS INNGANG!

"Hva har du ofret?" var et av de første spørsmålene den nye DNB-sjefen måtte svare på da hun fikk jobben. Ni av toppledere i næringslivet er menn, og de pleier ikke å få den type spørsmål.

I boken "Fordi det er verdt det – om kvinners vei mot toppen av næringslivet" møter forfatter og journalist Lilla Sølhusvik åtte kvinnelige næringslivstopper som har brutt barrierene. De forteller om oppturer og nedturer innen olje og gass, medier, shipping, verftsindustri og telekom. Alle har jobbet hardt, levert resultater og hele veien sørget for å bli sett og vurdert til høyere posisjoner. Et fellestrekk er at de har familie som heier på dem og ofte ektefeller som har tatt hovedansvar hjemme. Men det viktigste de har felles er ambisjoner, resultatfokus og en drive som gjør at de har mer fokus på resultater enn på hva som eventuelt måtte være ofret. 

Deltakere:
Lilla Sølhusvik, forfatter og journalist, tidligere utenriksreporter og redaksjonssjef i NRK.
Christine Sagen Helgø,
avtroppende ordfører i Stavanger
Sissel Leire,
styreleder i Kruse Smith, styreleder i Bygg21, og styremedlem i Cultiva.

Programleder: Lilla Sølhusvik

KÅKÅnomics 2019 byr på en serie prosalonger, samtaler og debatter som tar utgangspunkt i aktuelle bøker av året. Dette er en av flere KÅKÅnomics prosalonger.

KÅKÅnomics 2019 består av ca. 180 deltagere på ca. 100 arrangement på 12-14 scener over fire dager i Stavanger sentrum. Hovedkonferansen i 2019 (torsdag 24 okt): «The Political Economy of Energy». Fagseminaret på HH UiS i 2019 (onsdag 23 okt): «Omstilling, ulikhet og uro». Enkeltbilletter kjøpes på nettsiden, kåkånomics.no.

KÅKÅnomics prosalong er støttet av NFFO.