Annet / 23. OKTOBER 2020 17:00 / Bankettsalen Hotel Victoria

Hva vil vi med velferdsstaten?

Hva vil vi med velferdsstaten?

På forsommeren rykket Norsk Industris Stein Lier-Hansen ut og mente at den største dugnaden offentlig sektor kunne bidra med, var å bli mindre. Fagforbundets Mette Nord svarte Lier-Hansen med at det nettopp er under kriser som nå, at man trenger en robust offentlig sektor. Klassekampen inviterer denne høsten Mette Nord og Stein Lier-Hansen til å skrive hvert sitt essay om sine visjoner og utfordringer med fremtidens velferdsstat. Tekstene blir publisert i avisa i forkant av økonomifestivalen KÅKÅnomics, 21-24 oktober i Stavanger. De to inviteres til å legge frem hvert sitt argument i debatt i Stavanger fredag 23. oktober, som Klassekampens samarbeid med KÅKÅnomics 2020.

Tid: Fredag 23. oktober kl. 17:00 – 18:00
Bankettsalen Victoria hotel
Inngang 150 / 75 / 20

Deltagere:

– Mette Nord, leder Fagforbundet

– Stein Lier-Hanssen, leder Norsk industri

Programleder: Mari Skurdal, redaktør i Klassekampen.

Vi legger ut lenke til essayene så fort de er publisert i Klassekampen.

Arrangementet er et samarbeid mellom Klassekampen og KÅKÅnomics 2020.

VIKTIG INFORMASJON I FORBINDELSE MED COVID-19

– KÅKÅnomics følger til enhver tid Helsedirektoratets retningslinjer for tilfredsstillende avvikling av kulturarrangement.
– Pga behovet for smittesporing må du kjøpe billett på forhånd.
– Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket ved billettkjøp.
– Pga Covid-19 og gjeldende smittevernregler må du med festivalpass allikevel reservere plass til det enkelte arrangement som du planlegger å delta på. Se etter billettkategori «Med festivalpass» på salgssiden til det enkelte arrangement.
– Festivalpasset er personlig, og kan ikke brukes til å kjøpe flere enn én billett i kategori «Med festivalpass».
– 1-metersregelen gjør at KÅKÅnomics 2020 har redusert publikumskapasitet. Vis hensyn, hold avstand, og vask hendene hyppig og grundig.
– Det kan forekomme enkelte endringer i programmet pga COVID-19, som ikke vil bli kompensert for. Ved avlysning vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.

Programmet slippes fortløpende på www.kknomics.no