Annet / 23. OKTOBER 2020 Kl. 18:00 / Påfyll

Hvor skal vi jobbe og hva skal vi leve av?

Hvor skal vi jobbe og hva skal vi leve av?

I Norge lever vi av naturen, først og fremst havet. De siste femti årene har hele landet, med Stavanger innerst, levd av å eksportere olje. Oljen har gitt oss formidable inntekter og arbeidsplasser i hele landet. Hvordan vil norsk økonomi se ut de neste tiårene? Hva kommer etter oljealderen, hvor skal vi jobbe og hva skal vi leve av? Blir det nok jobber? Møt sentrale næringslivsfolk og næringspolitisk utvalg hos Tankesmien Agenda.

Tid: Fredag 23. oktober kl 18:00 – 19:00
Påfyll, Kirkegata 36 – KÅKÅnomics 2020
Inngang 150 / 75 / 20

Del 1: Samtale Atle Eide (Hitecvision) og Jan Christian Vestre (Vestre AS). Hvor går markedet og hva trengs fra politikken?

Del 2: Fra MDG til Sp og fra Ap til SV – ytterpunkter eller allianser?

– Espen Barth Eide, AP
– Per Espen Stoknes, MDG
– Dagny Hausken, SP
– Kari Elisabeth Kaski, SV

Programleder er Sigrun Gjerløw Aasland, nestleder i Tankesmien Agenda.

Det er mye vi ikke vet om framtida, men dette vet vi: Vi kommer til å bli flere mennesker og både klima og ressursgrunnlag kommer til å endre seg. Vi kommer til å trenge mat, energi, transport og materialer. Gradvis kommer oljereservene og oljeinntektene til å avta, med stor sannsynlighet også internasjonal etterspørsel etter fossil energi. Våre handelspartnere har høye ambisjoner for reduserte utslipp og forbruk. Og hvilken rolle skal staten ha i å få det grønne skiftet til å skje?

Arrangementet er et samarbeid mellom Tankesmien Agenda og KÅKÅnomics 2020.

VIKTIG INFORMASJON I FORBINDELSE MED COVID-19

– KÅKÅnomics følger til enhver tid Helsedirektoratets retningslinjer for tilfredsstillende avvikling av kulturarrangement.
– Pga behovet for smittesporing må du kjøpe billett på forhånd.
– Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket ved billettkjøp.
– Pga Covid-19 og gjeldende smittevernregler må du med festivalpass allikevel reservere plass til det enkelte arrangement som du planlegger å delta på. Se etter billettkategori «Med festivalpass» på salgssiden til det enkelte arrangement.
– Festivalpasset er personlig, og kan ikke brukes til å kjøpe flere enn én billett i kategori «Med festivalpass».
– 1-metersregelen gjør at KÅKÅnomics 2020 har redusert publikumskapasitet. Vis hensyn, hold avstand, og vask hendene hyppig og grundig.
– Det kan forekomme enkelte endringer i programmet pga COVID-19, som ikke vil bli kompensert for. Ved avlysning vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.

Programmet slippes fortløpende på www.kknomics.no