Annet / 24. OKTOBER 2020 22:00 / MS Sandnes

Intimkonsert med Marte Wulff!

Intimkonsert med Marte Wulff!

KÅKÅnomics 2020 avsluttes med konserter og kulturprogram. Marte Wulff er to ganger Spellemann-nominert. Martes stemme og formidlingsevne har berørt mange, og hennes uformelle tone fra scenen bidrar til en intim og inkluderende konsertopplevelse. De senere år har Marte  gjort seg bemerket i det offentlige ordskifte som en tydelig stemme for klima- og miljøsaken, med diverse debattinnlegg og kronikker i landets største aviser og flere "grønne" turnéer. I det britiske musikkbladet IQ ble hun utnevnt til én av ti Green Guardians i katergorien artister og aktivister for sin innsats innen bærekrafstfeltet. I vår slapp hun sitt sjette album «Ringer i vannet», der hun med humor og innsikt fletter inn både politikk, klimakamp og verdispørsmål i sine poptekster, side om side med sanger om sorg og mang slags kjærlighet. Under konserten på MS Sandnes vil hun fremføre både nye og eldre låter i nedstrippede versjoner på piano eller gitar. Vær velkommen!

Tid: Lørdag 24. oktober, kl. 22:00 – 23:00
MS Sandnes
Pris: 150 / 120 / 75 kr / 20

Musikkvideo av «Verden er stor»: https://www.youtube.com/watch?v=E1DVTgCof5k

Musikkvideo av «Ringer»: https://youtu.be/kJEwjDO-Dag

Marte Wulff har gitt ut seks soloalbum og fire album med ulike bandprosjekter, og står bak en mengde radiohits. Sanger som «Accident», «Lady», «Finne deg igjen», «Vi feirer jul» (m. C. Qvale) og «Morgensorgen» byr på kjente toner for mange. Hun er kjent for sine historiefortellende norske tekster og sterke melodier, og er en populær duettpartner som har sunget med flere av landets største artister live og på plate.

VIKTIG INFORMASJON I FORBINDELSE MED COVID-19

– KÅKÅnomics følger til enhver tid Helsedirektoratets retningslinjer for tilfredsstillende avvikling av kulturarrangement.
– Pga behovet for smittesporing må du kjøpe billett på forhånd.
– Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket ved billettkjøp.
– Pga Covid-19 og gjeldende smittevernregler må du med festivalpass allikevel reservere plass til det enkelte arrangement som du planlegger å delta på. Se etter billettkategori «Med festivalpass» på salgssiden til det enkelte arrangement.
– Festivalpasset er personlig, og kan ikke brukes til å kjøpe flere enn én billett i kategori «Med festivalpass».
– 1-metersregelen gjør at KÅKÅnomics 2020 har redusert publikumskapasitet. Vis hensyn, hold avstand, og vask hendene hyppig og grundig.
– Det kan forekomme enkelte endringer i programmet pga COVID-19, som ikke vil bli kompensert for. Ved avlysning vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.

Programmet slippes fortløpende på www.kknomics.no