KÅKÅnomics / 27. OKTOBER 2021 16:00 / Påfyll

KÅKÅnomics-prisen 2021

KÅKÅnomics-prisen 2021 

Tid: Onsdag 27. oktober, kl. 16:00-17:00
Sted: Påfyll, Kirkegata 36
Gratis festivalåpning! Hent ut din gratisbillett på forhånd.

KÅKÅnomics 2021 åpnes offisielt ved at KÅKÅnomics-prisen deles ut. KÅKÅnomics-prisen skal være Norges viktigste formidlingspris i økonomifeltet, og kommer foruten æren med 25.000 kr. Norge har manglet en skikkelig økonomipris som løfter frem de meningsbærende økonomene og økonomiformidlerne til folket og offentligheten.

Hvem har utfordret maktperspektiv, formidlet livslyst og vært «irriterende god»? Hvem har vært landets modigste økonom om de viktigste temaene? Prisvinner må ha vært aktiv de siste to årene, men vedvarende innsats og bidrag til offentligheten gjennom mange år vil også kunne bli vektlagt. Den kompetente juryen har bestemt seg. Det er juryleder Ingeborg Foldøy Solli som overrekker prisen på vegne av juryen. Prisvinner holder en tale i prisens ånd, før samtale med programleder.

Til slutt finner kanskje festivalsjefen dollardassrullen også i år, og lar prisvinneren rive av noen tørk – før festivalen erklæres for åpnet.

Program og deltagere:
– Velkommen ved festivalsjef, Jan Inge Reilstad
– Juryens begrunnelse ved Ingeborg Foldøy Solli, juryleder KÅKÅnomics-prisen
– Tale ved prisvinner av KÅKÅnomics-prisen 2021 (Kverulantkatedralens økonomipris)
– Frithjof Jacobsen intervjuer prisvinner
– Offisiell åpning av festivalen ved festivalsjef og prisvinner

Pristale (video) fra Kalle Moene i 2019 her: https://youtu.be/mlbiEIjDWTY
Pristale (lyd) fra Karen Helene Ulltveit-Moe i 2020 her: https://kaakaa.libsyn.com/karen-helene-ulltveit-moe-takketale-vinner-av-kknomicsprisen-2020