Annet / 22. OKTOBER 2020 22:00 / Festsalen Gaffel & Karaffel

ROCKONOMICS live på KÅKÅnomics 2020

ROCKONOMICS live på KÅKÅnomics 2020

ROCKONOMICS avsluttet fjorårets festival med tidenes fyrverkeri i et kjellerlokale. I år skjer det med både større takhøyde og fallhøyde – allerede på festivalens andre dag. Rockonomics er Kyrre Knudsen og Stein Bjellands konsept som viser oss at økonomien og kunsten er et gammelt ektepar som stadig må fornye ekteskapsløftet. Kan mer rock i økonomien øke bevisstheten om de økonomiske tyngdekreftene som romsterer med kunsten? ROCKONOMICS byr på noe så sjeldent som et «Headliner Seminar» i form av et «Konsert-foredrag». Summa summarum: Et helt økonomisk rockeshow!

Tid: Torsdag 22. oktober kl. 22:00 – 23:00
Gaffel og karaffel, Festsalen
Inngang: 200 / 100 / 30

Deltagere:

– Stein Bjelland er president i musikkkonsulentselskapet Stein70000. Han er spesialisert i entreprenørskap og forretningsutvikling innen musikk, kunst og kultur. Han jobber med en lang rekke prosjekter i skjæringspunktet mellom kunst og penger. Har turnert verden rundt med Stavangerbandet The Getaway People.

– Kyrre Knudsen er sjeføkonom i SR-bank.

– Hans Vistnes er trommeslager for bl.a Izabell og tidligere Hold Fast, med flere.

I tusener av år har mennesket tenkt, drømt og skapt. Gjennom kunsten har mennesket sluppet fri sine kreative krefter, gitt følelsene spillerom og bidratt til samfunnsendring. I økonomisk teori var det imidlertid lenge en grunnleggende forutsetning at mennesket var rasjonelt og følelsesløst. Med bedre vitende spør vi derfor igjen og igjen: Hvordan påvirker kunsten, og særlig musikk, samfunnet og økonomien? Kan kunst forandre verden? Kan økonomisk teori inspirere kunsten?

Kvelden inkluderer rock’n’roll med trioen «From Randaberg With Love», et band som foruten Stein Bjelland og Kyrre Knudsen, består av trommeslager Hans Vistnes, etter eget sigende selve ryggraden i rockeorkesteret.

VELKOMMEN TIL EN KVELD MED ROCK, INNSIKT, UTSIKT, TORSDAGSPILS OG KANONGØY!

Foto: Jan Inge Haga www.janingehaga.no
Design: Norsk Dada

VIKTIG INFORMASJON I FORBINDELSE MED COVID-19

– KÅKÅnomics følger til enhver tid Helsedirektoratets retningslinjer for tilfredsstillende avvikling av kulturarrangement.
– Pga behovet for smittesporing må du kjøpe billett på forhånd.
– Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket ved billettkjøp.
– Pga Covid-19 og gjeldende smittevernregler må du med festivalpass allikevel reservere plass til det enkelte arrangement som du planlegger å delta på. Se etter billettkategori «Med festivalpass» på salgssiden til det enkelte arrangement.
– Festivalpasset er personlig, og kan ikke brukes til å kjøpe flere enn én billett i kategori «Med festivalpass».
– 1-metersregelen gjør at KÅKÅnomics 2020 har redusert publikumskapasitet. Vis hensyn, hold avstand, og vask hendene hyppig og grundig.
– Det kan forekomme enkelte endringer i programmet pga COVID-19, som ikke vil bli kompensert for. Ved avlysning vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.

Programmet slippes fortløpende på www.kknomics.no