Annet / 22. OKTOBER 2020 Kl. 17:00 / Festsalen Gaffel & Karaffel

Sentralbanksjefens time – Året som var så ustabilt

Sentralbanksjefens time – Året som var så ustabilt

Midt i dypeste koronakrise satte Øystein Olsen den norske styringsrenten ned til null prosent. En handling som sikkert ville virket mer historisk om ikke verden allerede var gått av hengslene. Men de lave rentene vil sannsynligvis vare enda lenger enn smitteverntiltakene. Etter ti år med billige penger i kjølvannet av finanskrisen, får vi kanskje ti nye ekstremår i kjølvannet av pandemien? Hvordan vil dette kunne endre samfunnet? Og enda har vi ikke rukket å nevne den store krisen Øystein Olsen egentlig ville vi skulle bekymre oss for i 2020 – klimakrisen og livet uten oljeinntekter. Velkommen til Morgenbladsalongen på KÅKÅnomics 2020!

Torsdag 22. oktober kl. 17.00 – 18.00
Gaffel og karaffel, Festsalen 2. etasje
Inngang 150 / 75 / 20

Møt sentralbanksjef Øystein Olsen i samtale med Maria Berg Reinertsen, økonomijournalist og kommentator i Morgenbladet, hennes siste bok er «Reisen til Bretton Woods».

KÅKÅnomics 2020 i samarbeid med Morgenbladet.

VIKTIG INFORMASJON I FORBINDELSE MED COVID-19

– KÅKÅnomics følger til enhver tid Helsedirektoratets retningslinjer for tilfredsstillende avvikling av kulturarrangement.
– Pga behovet for smittesporing må du kjøpe billett på forhånd.
– Billettene må være registrert med fullt navn og kontaktinfo til den som skal bruke billetten. Dette registrerer du i Linticket ved billettkjøp.
– Pga Covid-19 og gjeldende smittevernregler må du med festivalpass allikevel reservere plass til det enkelte arrangement som du planlegger å delta på. Se etter billettkategori «Med festivalpass» på salgssiden til det enkelte arrangement.
– Festivalpasset er personlig, og kan ikke brukes til å kjøpe flere enn én billett i kategori «Med festivalpass».
– 1-metersregelen gjør at KÅKÅnomics 2020 har redusert publikumskapasitet. Vis hensyn, hold avstand, og vask hendene hyppig og grundig.
– Det kan forekomme enkelte endringer i programmet pga COVID-19, som ikke vil bli kompensert for. Ved avlysning vil billettkjøpere få tilbud om refusjon.

Programmet slippes fortløpende på www.kknomics.no